NIEUWE BEKLEDING DOET STOF OPWAAIEn

De autostoffeerder vernieuwt elk soort autobekleding

Een gedateerde of versleten stof op je stoel en bank, werkt door op de uitstraling van je inrichting. Dit geldt voor elk soort interieur: in huis, op kantoor, maar ook in je auto. Meubel- en Autostoffeerderij Diëgo van der Heijden is gespecialiseerd in het stofferen van autobekleding van old-timers en recentere automodellen.

Autostoffering en motorzadel bekleden

Je auto staat nog strak in de lak. Krasjes zijn netjes weggepoetst en deuken zijn nergens meer te bekennen. Je auto is van buitenaf gezien door een ringetje te halen. Tot je de portier opendoet en de auto instapt. Het auto-interieur kan wel een update gebruiken. Laat je auto opnieuw stofferen door onze stoffeerderij. Kies voor stof of (immitatie)leer. Moeilijk om een keuze te maken? Combineer beide of vraag ons om advies. 


We stofferen het complete auto-interieur of een onderdeel: 

• stoelbekleding voor klassieke en moderne auto’s
• autohemels (met of zonder schuifdak);
• automatten
• plaatsing van rugversteviging (lumbaalsteun) 

Meubel- en Autostoffeerderij Diëgo van der Heijden in Reusel is ook in te zetten voor de reparatie van de autobekleding. 


Motorzadels bekleden 

Een goed zadel voor je motorvoertuig is belangrijk. Het moet in ieder geval waterdicht zijn. Als de bekleding van je motorzadel aan vervanging toe is, kun je uiteraard materiaal uitkiezen die bij jou en je voertuig past. 


Heb je een stofferingsklus voor ons?

Neem contact op